Web
Analytics
call facebook map
.

iPad reparatie

Alle 5 resultaten

De iPad is alles behalve goedkoop. Daarom is het ook begrijpelijk dat u niet meteen een nieuwe gaat kopen wanneer uw iPad defecten vertoont. Repareren is net zo makkelijk en snel! Voor al uw iPad reparaties kunt u bij ons terecht en wij maken het voor u binnen 30 minuten. Want waarom zou u een nieuwe kopen als uw huidige iPad weer als nieuw kan werken?

iPad scherm reparatie
De meest voorkomende reparatie is, net zoals bij de iPhone, de schermreparatie. Ook het scherm van de iPad is erg gevoelig en kan daardoor snel barsten. Is uw iPad scherm gebroken? Wij vervangen deze voor u zodat uw iPad er weer gloednieuw uitziet.

iPad accu reparatie
Gaat de batterij van uw iPad te snel leeg? Dan kunnen wij de accu van uw iPad vervangen zodat u weer lekker lang kan genieten van filmpjes en muziek!

iPad oplaadpunt reparatie
Kent u dat? Wilt u net uw iPad gaan opladen, maar hij wilt het maar niet doen. Dit kan liggen aan het oplaadpunt van de iPad. Phonery kan dit voor u oplossen! Wij repareren uw oplaadpunt zodat u weer uw iPad kan opladen en gebruiken.

iPad knoppen reparatie
De home button is een veelgebruikte knop wanneer u bezig bent met uw iPad. Daarom kan het zijn dat deze het na een tijdje niet meer doet. Dit geldt ook voor de aan/uit knop en de volumeknoppen. Geen zorgen want ditkan natuurlijk worden gerepareerd door ons.

iPad camera reparatie
Met uw iPad wilt u natuurlijk ook foto’s kunnen maken. Merkt u dat de camera het niet meer doet? Laat ons het voor u repareren zodat u weer prachtige foto’s kan maken met uw iPad.

iPad AUX-ingang reparatie
Voor problemen met de AUX-ingang van uw iPad kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij repareren het voor u zodat u weer fijn met oordopjes kan genieten van films en muziek.

iPad waterschade reparatie
Heeft u uw iPad laten vallen in een plas water? Wij hebben een speciale behandeling voor waterschade waarmee we uw iPad kunnen reinigen.

Overige iPad reparaties
staat uw probleem er niet bij? Geen zorgen! Wij repareren ook andere defecten aan uw iPad. Laat ons weten wat het probleem is en wij repareren het voor u.