Web
Analytics
call facebook map
.

Sony Reparatie

Alle 4 resultaten

De Sony toestellen zijn hoogwaardige toestellen met een mooi design. Daarom is het natuurlijk zonde om met een kapot toestel te lopen. Repareren is bij ons zo gedaan terwijl u een kopje koffie drinkt. Uw Sony ziet er dan meteen weer uit als nieuw en klaar voor gebruik. Daarnaast krijgt u ook nog 6 maanden garantie op de reparatie, omdat wij erop vertrouwen dat de reparatie probleemloos is verlopen. Een afspraak maken kan viade knop of telefonisch en wanneer het u uitkomt.

Sony scherm reparatie
Is uw Sony uit uw hand gevallen en zit er een barst in het scherm? Wij vervangen deze voor u zodat uw Sony er weer als nieuw uitziet.

Sony accu reparatie
Bent u het zat om dag in dag uit elke keer weer uw telefoon meerdere malen op een dag op te laden? Wij kunnen uw Sony accu vervangen zodat u weer klaar bent voor een lange dag.

Sony oplaadpunt reparatie
Als de Sony niet kan worden opgeladen is deze natuurlijk waardeloos en onbruikbaar. Mocht u uw toestel niet meer kunnen opladen, kunnen wij voor u het oplaadpunt weer repareren. Zo kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw Sony.

Sony knoppen reparatie
Doet de aan/uit knop of de volumeknoppen van uw Sony het niet meer? Dat is bij ons zo weer gemaakt zodat u binnen 30 minuten weer gebruik kunt maken van uw Sony.

Sony camera reparatie
U kijkt net uit naar uw vakantie van volgende week en komt er opeens achter dat de camera van uw Sony het niet meer doet. Geen probleem! Dit kunnen we snel voor u repareren zodat u alsnog die mooie foto’s kunt maken op vakantie!

Sony AUX-ingang reparatie
Net dat ene filmpje nog snel kijken in de bus? U sluit uw oordopjes aan op uw Sony, maar hij doet het niet. Dit kan liggen aan een defecte AUX-ingang van uw toestel. Dit is gelukkig snel te repareren bij ons.

Sony oorspeaker reparatie
Krijgt u net een belangrijk telefoontje binnen, maar hoort u de ander niet? Dit kan komen door een defecte oorspeaker. Ook dit kunnen wij snel voor u repareren om bellen weer mogelijk te maken met uw Sony.

Sony waterschade reparatie
Heeft u uw Sony in het water laten vallen en is dit niet een van de modellen die waterdicht zijn? Wij reinigen het voor u door uw Sony een waterschade behandeling te geven.

Overige Sony reparaties
staat uw probleem er niet bij? Geen zorgen! Wij repareren ook andere defecten aan uw Sony. Laat ons weten wat het probleem is en wij repareren het voor u.