Web
Analytics
call facebook map
.

onze-service

Toestel repareren?

faulty-unit

Defect toestel

Heeft u een defect aan uw toestel geconstateerd? Kom spontaan langs of maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Neem makkelijk en snel contact met ons op via de knop ‘’Afspraak maken’’ of bel ons op het telefoonnummer: 085 74 30 123.
bring-your-phone

Breng uw toestel

Breng uw defecte toestel naar ons toe in Hoogland (Amersfoort) op de afgesproken datum en tijd. Parkeren is geheel gratis voor onze klanten!
drink-a-cup-of-coffee

Drink een kopje koffie

Neem plaats bij ons en drink rustig een kopje koffie terwijl uw toestel vakkundig en professioneel wordt gerepareerd door ons ervaren team.
30-minutes

Gerepareerd in 30 min zonder data verlies

Wij repareren uw toestel snel en professioneel binnen 30 minuten zonder dat u uw gegevens verliest. Na de reparatie is het niet meer nodig om al uw back-ups terug te zetten en kunt u meteen uw toestel volledig gebruiken.

Tevreden Klanten

Smartphones Gerepareerd

Tablets Gerepareerd

Succesvolle Waterschade behandelingen

vakkundig phonery personeel

Vakkundig en professioneel

Of het nou gaat om een iPhone scherm reparatie of het vervangen van de accu van een Samsung. Wij werken met een team van professionals en zorgen ervoor dat uw toestel op de juiste manier wordt behandeld.
service phonery

Top service

Wij staan altijd voor u klaar om vrijblijvend uw vragen te beantwoorden. Ook nadat de reparatie is voltooid nemen wij geen afscheid van elkaar. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.
smartphone reparatie amersfoort

Onderdelen met kwaliteit

Het gebruiken van onderdelen met kwaliteit is van groot belang, omdat onderdelen met een slechte kwaliteit uiteindelijk weer (meer) reparaties nodig hebben. Phonery maakt alleen gebruik van kwalitatief goede onderdelen om ervoor te zorgen dat uw toestel na de reparatie geen defecten meer vertoont.
phonery no cure no pay

No cure no pay

Het stellen van een diagnose voor uw toestel is altijd gratis. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn het toestel te repareren, u natuurlijk ook niks hoeft te betalen. Zo voorkomen wij onnodige kosten voor u.
garantie iphone reparatie amersfoort

ZES MAANDEN GARANTIE

Wij staan 100% achter onze reparaties en dat willen wij u graag bewijzen. Daarom krijgt u bij ons 6 maanden garantie op reparaties die uitgevoerd zijn door ons.
phonery hoogland locatie

In Hoogland (Amersfoort)

kom gerust met uw toestel bij ons langs in Hoogland (Amersfoort) om uw toestel te laten repareren en een kopje koffie te drinken. Parkeren is gratis voor onze klanten!

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of maak een afspraak!